Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca is akarja a Real Madrid kiszemeltjét – sajtóhír

A legfrissebb spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid mellett immár a Barcelona gárdája is meg akarja szerezni a Chelsea-től távozni készülő világbajnok középpályást…

A Mundo Deportivo információi szerint a Real Madrid és a Barcelona egyaránt meg akarja szerezni a következő átigazolási időszakban a Chelsea csapata által eladásra szánt N’Golo Kantét.

A londoni “Kékek” vezetősége már múlt ősszel megállapodott arról, hogy Kanté távozása esetén a Real elsőbbséget élvezhet minden más érdeklődővel szemben, így amennyiben a játékos eladását tervezik, vélhetően csak a “királyi gárdán” múlhat, hogy leigazolják-e. Mindenesetre a legújabb hírek szerint immár a katalán rivális is lesben állhat érte.

A 29 éves középpályás 2016-ban nagyjából 32 millió font ellenében igazolt a Leicester City-től a Stamford Bridge-re, ahol az első pillanattól kezdve kirobbanthatatlan lett a “Kékek” kezdőcsapatából, pedig Frank Lampard személyében immár a harmadik különböző menedzserrel dolgozik együtt, az idei szezonban őszi sérülése miatt eddig 18 bajnoki fellépés jutott neki.

Az általános vélekedés szerint Kanté előreláthatólag 100 millió fontos üzlet keretein belül válthat klubot, de a mostani kényszerszünet még hatással lehet átigazolásának összegére.