Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLSZ: döntöttek az elnökről – HIVATALOS

A koronavírus-járvány okozta intézkedések következtében ezúttal rendhagyó módon, online tartotta meg tisztújító közgyűlését a magyar labdarúgó-szövetség…

Az MLSZ keddi gyűlésén másodszor is újraválasztották az egyedüli jelöltet, Csányi Sándort a szövetség elnökének, a 2010-ben kinevezett sportvezető így harmadik ciklusát kezdheti meg mostantól.

Az üzletember tíz éve vette át a honi szövetség irányítását, regnálása egybeesik a magyarországi sportfinanszírozás új korszakának beköszöntével. A világjárvány okozta válsághelyzet kapcsán Csányi kedden leszögezte, pillanatnyilag zárt kapus mérkőzéseket sem rendezhetnek Magyarországon.

Csányi Sándor a közgyűlés utáni sajtótájékoztatón kijelentette, továbbra is felvesszük a harcot a rasszizmus, antiszemitizmus ellen. Miközben a stadionokban a hangulat folyamatosan javul, ezeknek a visszataszító jelenségeknek továbbra sincs helye a futballban.

Az MLSZ küldött közgyűlésén 71-en jelentek meg a virtuális térben, a küldöttek kilencvenöt százaléka. Csányi további öt évre kapott felhatalmazást. Az elnökségben sem történt változás, Balogh Gabriellát, Bánki Eriket, Berzi Sándort, Dankó Bélát, Garancsi Istvánt, Nyilasi Tibort, Anthony Radevet és Török Gábort is újraválasztották.