Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lampard újabb fiatal játékost nézett ki

Frank Lampardnak voltak gondjai kapusposzton ebben a szezonban. Kepa teljesítményével és hozzáállásával sem volt megelégedve a Kékek mestere. Pár meccsre ki is szorította a kapuból a rutinos Willy Caballero, most úgy néz ki véglegesen is lecserélheti a fiatal spanyol kapust a edző.

A Chelsea is beszáll a harcba, ami az elmúlt években minden nyáron elindul és végül mindig eredmény nélkül zárul, megpróbálják megszerezni a Milan kapusát Donnarummát.
Donnarumma már elkezdett angolul is tanulni, hogy ezzel is könnyebb igazolhasson egy Premier League csapathoz.
Az olasz válogatott kapus szeretne jövőre a Bajnokok Ligájában is pályára lépni, erre pedig akkor van a legnagyobb esélye ha klubot vált. Ugyanis jelenlegi klubja a Milan nem indulhatna semmilyen nemzetköz kupában, ha most érne végett a bajnokság. A Chelsea negyedik a PL-ben, három ponttal előzi a Manchester United csapatát és ezzel egyelőre ők, BL induló helyen állnak. Persze még mindig kérdéses újra indulnak-e a bajnokságok a koronavírus miatt.

Donnarumma piaci árát a transfermarkt.com oldal jelenleg 50 millió Euróra teszi, szóval a Chelsea-nek ennél biztosan többet kell fizetnie, ha meg akarják szerezni. Kepát 2018-ban 80 millió Euróért vették, nehéz elképzelni, hogy ennyiért jövőre cserekapus lesz, Lampardnak mindenféleképpen el kell adnia jelenlegi kapusát, hogy újat igazolhasson.