Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MLSZ közleményt adott ki a folytatásról

A pénteki napon a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hivatalos közlemény formájában közölte álláspontját az egyes honi bajnokság újrakezdésével kapcsolatban…

Amennyiben a kormány feloldja a koronavírus-járvány miatt meghozott tilalmakat, a rendelet megjelenésétől számított 20. nap utáni szerdán vagy szombaton újraindulhat a küzdelem a magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) az MLSZ pénteki tájékoztatása értelmében.

Ezzel kapcsolatban a szövetség főtitkára, Vági Márton a következőket mondta el:

“A szövetség a versenyrendszerből kiemelte azt a hármat, amelynek nemzetközi folytatása van. A női és férfi NB I-ben, valamint a férfi Magyar Kupában dönteni kell arról, hogy ki képviselje Magyarországot a nemzetközi kupákban, ezért most első körben ezekkel foglalkozott a szövetség, és határozott a folytatás feltételeiről. Minden más bajnokság sorsáról akkor fogunk dönteni, ha már tisztábban látjuk a járványhelyzet alakulását.”

A labdarúgó NB I 2019-2020-as kiírása, a 25. forduló után szakadt félbe, az üldözőinél két meccsel kevesebbet játszó címvédő Ferencváros pedig három pont előnnyel vezeti a bajnokságot a MOL Fehérvár csapata előtt.