Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho bedobta magát – egyre közelebb a védő megszerzése

Egy ideje már téma volt, de egyre közelebb kerül egymáshoz a PSG védője és a Tottenham. Ezúttal Jose Mourinho tett újabb lépéseket.

Jelen állás szerint a 28 éves Thomas Meunier szabadügynök lesz a következő átigazolási időszakban. Ennek kapcsán már korábban is több mindenről lehetett olvasni – a híradások szerint a belga játékos nagy valószínűséggel nem hosszabbít, hanem új klubban folytatja a pályafutását. Azt is tudni, hogy jelenleg a Tottenham Hotspur áll a legközelebb a megszerzéséhez.

Jose Mourinho nagyon szeretné megerősíteni a keretét több poszton is – a védelem jobb oldala csak egy ezek közül. Trippier távozásával tavaly nyáron keletkezett egy kis űr ebben a pozícióban, amit az ott maradó Aurier nem minden szempontból tudott betölteni. A portugál menedzser egy másfajta karakterű játékost képzel el ott – számára Meunier jelenthetné a megoldást.

A L’Equipe információi szerint Mou fel is hívta nem rég a belga védőt – aki nagyon pozitívan élte meg, hogy a Spurs menedzsere személyesen kereste meg a klubváltással kapcsolatban. Eddig sem voltak rosszak a Tottenham esélyei Meunier megszerzése kapcsán, most azonban még közelebb kerültek.