Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

James Rodríguez bajnokságon belül válthat csapatot – sajtóhír

A királyiak perememberének ügynöke lehet a kulcs az átigazolást illetően…


Real Madrid középpályása, James Rodríguez a Valenciában köthet ki spanyol sajtóinformációk szerint. A kolumbiai játékos ügynöke ugyanis nem más, mint Jorge Mendes, aki nagyon jó viszonyt ápol a “Denevérekkel”, ennek következtében jöhet létre a transzfer.

A 28 éves támadó középpályás szinte alig kap lehetőséget Zinedine Zidanetól, de ez nem is meglepő, hisz nem számolnak vele komolyabban a királyi gárdánál. A Real Madrid minden ajánlatot meghallgat, azonban 40 millió euró alatt nem adják el, inkább megtartják cserének Jamest.

A Valencia megadná a kért 40 millió eurót, akiért hamarosan elkezdenek tárgyalni a madridiakkal. A transzfer érdekében a kolumbiai válogatott játékost ügynöke, Jorge Mendes állítólag meggyőzte arról, hogy érdemes lenne áttennie székhelyét Spanyolország keleti részére, és a hírek szerint sikerrel is járt.

James az idei idényben minden versenysorozatot figyelembe véve 13 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 1 gólt és 2 gólpasszt jegyzett, azonban mindösszesen 650 percet tölthetett el a pályán.