Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még mindig fertőzött a koronavírussal a Juventus sztárja

A legfrissebb értesülések szerint hat héttel megbetegedése után a Juventus kiválósága még mindig nem épült fel a koronavírusból, mert a napokban ismét pozitív tesztet produkált…

A spanyol El Chiringuito értesülései szerint a Juventus koronavírussal fertőzött kiválósága, Paulo Dybala tesztje a napokban ismét pozitív lett, noha néhány alkalommal már negatív eredményt is regisztráltak nála.

Az argentin légiós március középén fertőződött meg a betegséggel, azóta szigorú elkülönítésben vesz részt, és mivel továbbra is jelen van nála a betegség, ezután is házi karanténra van szüksége. Mindez leginkább azért kellemetlen, mert az olasz kormány tervei szerint a jövő héten a csapatok újrakezdhetik az edzéseket, és május végén vagy június elején folytatódhat az olasz bajnokság (Serie A) félbemaradt idénye, ám egyre valószínűbb, hogy a Juventus meghatározó embere késni fog a rajtról.

Az olasz rekordbajnok alkalmazásában már az ötödik szezonját töltő 26 éves támadó az idei bajnoki szezonban 7 találatot szerzett, miután Maurizio Sarri irányítása alatt ismét visszanyerte korábbi kezdőhelyét a csapatában.

Az olasz első osztályban eddig összesen 16 játékos betegedett meg a vírussal: a Sampdoria hét betege mellett eddig a Juventus és a Fiorentina csapatából három-három, míg az AC Milan, az Atalanta és a Hellas Verona keretéből egy-egy fertőzöttet diagnosztizáltak, legtöbben azonban már tünetmentesek. Dybala mellett még a bergamóiak kapusa küzd a betegséggel.

Olaszországban február vége óta a koronavírus-járvánnyal összefüggésbe hozható áldozatok száma már meghaladta a 27 ezer főt, miközben már több mint 200 ezer pozitív tesztet végeztek el az országban.