Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött az Atlético sztárja, távozik – sajtóhír

Az Atlético saját nevelésű középpályását sok európai top csapattal szóba hozták már. Most úgy néz ki eldöntötte hol szeretné folytatni.

Thomas Partey átigazolása lehet az egyik sláger téma a nyári átigazolási időszakban. A ghánai védekező középpályást sok csapattal szóba hozták, többek között az Arsenallal is. Állítólag Partey az Ágyúsokat fogja választani.

Partey már korábban eldöntötte, hogy Angliában szeretné folytatni a pályafutását. Mikel Arteta már régebben szemet vetett a válogatott játékosra. Az Arsenal kicsit sokallja a játékos 50 millió Eurós kivásárlási árat, ezért bevonnák az üzletbe a francia támadót Lacazette-t is.

Arteta szeretné megerősíteni a középpályás védekezését. Jelenleg a posztra Lucas Torreira, Granit Xhaka és Matteo Guendouzi áll rendelkezésére a spanyol menedzsernek.

Ha a hírek igaznak bizonyulnak, az Atlécionak is szét kell néznie a piacon, mert az egyik alapemberét veszítené el. Partey idén 24 bajnokin szerepelt a Matracosok csapatában, 64 százalékban nyerte meg párharcait és 36 labdát is szerzett.