Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG sztárja nem szívesen hagyta el Manchestert

Tavaly nyáron ingyen szerződött Manchesterből Párizsba Ander Herrera, most az akkori érzéseiről és a jelenlegi helyzetéről is beszélt.

“Ha visszatekintek egy évvel korábbra, valójában nem akartam eljönni Manchesterből.”
A  30 éves játékos elmondta, hogy nagyszerű volt a kapcsolata Ed Woodwarddal, a United vezérigazgatójával, de ennyi nem volt elég ahhoz, hogy a klubnál maradjon. “Nem értettem egyet néhány döntésükkel, de ilyen a foci.” – mondta Herrera.
A spanyol középpályás korábban már elmondta, mire kiderült, hogy a klub hosszabbít Solskjaerral, addigra ő szóban elígérkezett a francia klubhoz és nem szerette volna megszegni a szavát.

Herrera karriere első bajnoki címét ünnepelhette a párizsi csapattal. De az ünneplés elmaradt. A francia bajnokságot pár nappal ezelőtt törölték a koronavírus-járvány miatt, de a PSG megkapta a bajnoki címet.
“Hogy őszinte legyek, nem ünnepeltem meg a bajnoki címet. Szeretem a focit, szeretek focizni és trófeákat nyerni, de szeretnék a pályán nyerni.” – mesélte csalódottan az ESPN-nek. Játékos bánja, hogy elmaradt a közös ünneplés, a csapatársakkal és a szurkolókkal.

Herrera nevelőegyüttesével nem nyert semmilyen trófeát, míg Vörös Ördögként elöltött öt éve alatt, csak egy FA kupa, egy Ligakupa, egy Community Shield és egy Európa Liga győzelem jött össze.