Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenalból erősítené meg a keretét a Liverpool

Az Arsenalban rendszeresen tűnek fel fiatal tehetségek, de a klub sokszor nem tudja őket megtartani. Így járhatnak most Bukayo Saka esetében is. 

A fiatal baloldali szélső, hibába vethető be a baloldal minden pozíciójában, Mikel Arteta csupán balhátvédként számol az angol utánpótlás válogatott játékossal. Ott viszont csak harmadik választás, Sead Kolasinac és Kieran Tierney mögött.

Saka még Unai Emery vezetése alatt debütált, de Arteta is számol vele, sőt az Arsenal egyik legtehetségesebb fiatal játékosának tartja. Mégis könnyen lehet nem hosszabbítják meg a szerződését. Saka szerződése 2021 nyárig szól ezt szerette volna a klub meghosszabbítani 5 évvel, de a koronavírus miatt a tárgyalások megszakadtak. Ha pénzt szeretnének kapni a játékosért, akkor most nyáron kereshetnek rajta a legjobban. Saka is válogathat az ajánlatok között, hiszen korábban a Dortmund érdeklőséről is lehetett hallani.

Ha mégis a Liverpoolban kötne ki, érdekes helyzet alakulhat ki a balhátvéd poszton. Az eddig betonbiztos hellyel rendelkező Andy Robertson pont most jelentette ki, hogy a Vörösöktől szeretne visszavonulni.