Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “innen szeretnék visszavonulni”

A napokban a 2019-es BL-győztes Liverpool kulcsembere egy hosszabb interjúban több témát is készséggel érintett, többek közt a jövőjével kapcsolatban tett hangzatos kijelentést…

Az Anfield Roadra három évvel ezelőtt csatlakozó skót hátvéd, Andy Robertson elárulta, hogy a Liverpool egész csapata nagyon várja már, hogy a hosszú kényszerszünet után végre hamarosan folytatódjon az angol bajnokság (Premier League) 2019-2020-as kiírása:

“Természetesen szeretnénk befejezni a bajnokságot, szerintem mindenki így gondolkodik. Ez a legigazságosabb út, senki nem szeretne úgy a kiesőkről, a feljutókról és a bajnokról hallani, hogy nem fejeztük be az évadot. Számomra a Bajnokok Ligája-serleg a legjelentősebb az összes közül, hiszen itt folyamatosan a világ legjobbjai játszanak egymás ellen. Viszont ha Liverpoolban futballozol, akkor megérted, hogy miért vágynak ennyire a rajongók a bajnoki címre. Most egyedülálló pozícióban vagyunk. A csapat még sosem nyerte meg a Premier League-et, és a legutóbbi bajnoki cím óta is harminc év telt már el. Ez nagyon hosszú várakozás, aminek véget szeretnénk vetni.”

Végezetül pedig a 26 esztendős labdarúgó saját pályafutása jövőjéről is tett kijelentést, amely bizonyára a Pool-szurkolók emlékezetében meg fog maradni, bármi is legyen a folytatásban:

“Az lenne számomra az ideális, ha a Liverpoolból vonulhatnék vissza. Tudom, hogy ez nem lesz könnyű, de itt szeretném befejezni a pályafutásomat.”