Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mi lesz az Inter játékosának sorsa?

Nem úgy alakult az első fél szezonja az Internél, ahogyan azt elképzelte. Lehet ennyi volt az olasz kaland Valentino Lazaro számára?

Lazaro tavaly nyáron került az Interhez 22,4 millió euró fejében. Az első félévben összesen 11 mérkőzésen lépett pályára, ám teljesítményével nem nyűgözte le Antonio Contét. Az osztrák játékost a télen kölcsön is adták a Newcastle Unitednek, ahol eddig 5 találkozón kapott szerepet, és 1 gólt szerzett.

A legfrissebb hírek szerint a „Szarkák” még nem döntöttek arról, hogy végleg megvásárolják-e Lazarót, aki így a szezon végén visszatérhet Milánóba. Antonio Conte azonban nem szeretne újra azzal törődni, hogy visszaépítse a csapatba a középpályást, aki védőként is bevethető. Ennek okán inkább megválna a játékostól.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Lazaro iránt a Werder Bremen és az RB Leipzig is érdeklődik, de azóta az Eintracht Frankfurt neve is felvetődött az esetleges kérők között. A 24 esztendős játékos piaci értékét 15 millió euróra becsüli a transfermarkt.