Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Itt köthet ki a korábbi Liverpool sztár! – sajtóhír

Leginkább a Liverpoolban eltöltött évei miatt emlékezhetnek a futballrajongók Daniel Sturridge nevére. Az angol támadó jelenleg klub nélkül tengődik, ám lehet ez már nem sokáig lesz így.

Daniel Strurridge utolsó évei a Liverpoolban nem voltak a legemlékezetesebbek. Azóta csak egyre lejjebb halad pályafutása. Játszott kölcsönben a West Bromnál, valamint a török élvonalban is szerencsét próbált.

Legutóbb a Trabzonspor játékosa volt, ahol március 2-án bontották fel a szerződését. A török együttesnél összesen 16 mérkőzésen lépett pályára, 7 gólt szerzett és 4 előkészítést vállalt magára.

Jelenleg 4 hónapos eltiltását tölti, mivel fogadási csalásban is érintett volt. Az eltiltásából még 1 hónap van vissza, ám utána találhat magának új klubot. A legfrissebb hírek szerint máris akad egy kérője a tengerentúlról. Az Inter Miami tulajdonosa, David Bechkam szeretné a csapathoz csábítani az angol támadót.

Az Inter Miami ebben a szezonban mutatkozott be az MLS-ben. A koronavírus járvány miatt megszakított szezonban eddig két bajnokit tudtak lejátszani, és mindkétszer ki is kaptak. A tervek szerint körülbelül Sturridge eltiltásának lejárta körül indulhatna újra a szezon is, ami kapóra jöhetne mindkét félnek.