Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool sztárja lehet a Real Madrid nagy fogása – sajtóhír

Miután egyre kisebb az esély a legnagyobb kiszemeltek megszerzésére, a Real Madrid újabb sztárcsatárt nézett ki magának…

A francia Le10Sport értesülései szerint a Real Madrid csapata komolyan elhatározta magát Sadio Mané leigazolása mellett a Liverpool csapatától, miután a korábbi tervekkel ellentétben, Kylian Mbappé és/vagy Erling Haaland megszerzését sem tudják tető alá hozni az idén nyáron.

A 28 éves szenegáli válogatott támadó 2016-os leigazolása óta tavaly futotta a legjobb szezonját az Anfield Roadon, hiszen minden sorozatot figyelembe véve 50 mérkőzés alatt 26 gólnál szerzett, de az aktuálisan futó idényben is már 18 találatnál jár, beleértve 14 gólt az angol bajnokságból. Mané korábban a Southampton, a Red Bull Salzburg és a Metz csapataiban futballozott a nagyok közül.

Mané szerződése jövő nyárig érvényes a Poolnál, amely nem titkoltan mielőbb hosszabbítani szeretne, bizonyára éppen azért, hogy a Real ne legyen jó pozícióban az esetleges megszerzését illetően. A francia forrás szerint Zinedine Zidane állítólag mindenképpen húzóemberrel erősítené meg csapatát támadófronton, és akár 100 millió euró feletti összeget sem sajnálna a legutóbbi kiszemeltért.