Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: “Lautaro Martinez maradjon az Internél!”

Úgy tűnik, nem mindenki ért egyet még Lionel Messivel sem abban, hogy Lautaro Martineznek már most nyáron az FC Barcelonába kellene igazolnia.

Erről beszélt a spanyolok legendás csatára, Luis Suárez Miramontes a La Gazzetta dello Sportnak adott legutóbbi interjújában.

Mivel a 85 esztendős egykori Aranylabdás játékos jól ismeri mindkét klubot, hiszen játszott a Barcában és az Interben is, vélhetően sokan meghallják majd üzenetének lényegét.

“Ha Lautaro Martinez helyébe lennék, nem váltanék csapatot, maradnék az Interben.” – Így Luis Suárez.

“Elképesztően komplikált egy ilyen döntést meghozni, még akkor is, ha Messi hívó szava a visszautasíthatatlan kategória. Egy fiatal játékosról beszélünk, akinek még rengeteg ideje lesz arra, hogy új kihívásokat keressen magának.” – Folytatta 1960 Aranylabdása, aki szerint egy valamivel még Messi hívószava ellenére is kellene számolnia Martienznek.

“Az az igazság, hogy Lautaro kevésbé lenne fontos szereplő Spanyolországban. Sok jó játékossal versenghetne a kezdőcsapatba kerülésért, ez pedig még akár vissza is vethetné a fejlődését. Ezek után a következőt üzenem neki: Maradjon az Internél!” – Így Luis Suárez.