Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rivaldo véleménye Gareth Baleről!

Gareth Bale átigazolása mindennapos téma a nemzetközi sportsajtóban. A walesi játékost legutóbb a Newcastle együttesével hozták szóba. Ezzel kapcsolatban szólalt meg Rivaldo is.

Mint ismert, Bale egyike azon játékosoknak, akiktől a Real Madrid mindenképpen szeretne megválni. Fizetése, sérülékenysége és az utóbbi időben mutatott hozzáállása miatt viszont több csapatot is elrettentett a gondolat, hogy leigazolják a walesi futballistát.

A tulajdonosváltás előtt álló Newcastle United a hírek szerint mégis szeretné megszerezni Balet. Az 1999-es aranylabdás Rivaldo úgy véli, hogy ez egy jó lehetőség a kegyvesztett játékosnak:

Még mindig úgy gondolom, hogy Baleben van annyi, hogy bizonyítson Európában is mielőtt mondjuk az MLS-be igazolna. Úgy hiszem a Real Madridos karrierje a végéhez ért. A klub már nem bízik benne és nem számít rá az utóbbi évek problémái miatt. A Newcastlenél viszont ő lenne a legnagyobb sztár a csapatban és vezethetné a megfiatalított keretet a Premier Leagueben. Itt újraépíthetné a szupersztár státuszát és ugyanúgy sok pénzt kereshetne.

Bale ebben a szezonban összesen 18 mérkőzésen lépett pályára a Real Madrid színeiben, ahol 3 gólt szerzett és 2 gólpasszt osztott ki. Piaci értékét a transfermarkt 32 millió euróra becsüli. Szerződése még két évig köti a fővárosi együtteshez.