Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sorozatban az ötvenedik hazai bajnokiján maradt veretlen a Fradi

Az első fordulóból elhalasztott találkozóval indult be Magyarországon a futballélet. A Ferencváros hazai pályán fogadta a Debrecen együttesét. A két csapat már kétszer összecsapott ebben a szezonban, mindkét meccset magabiztosan nyerte a Ferencváros. Debrecenben 6-1-es megsemmisítő vereséget mért a hajdúsági csapatra, míg a Groupama Arénában 2-0-ra nyert.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A győzelem a Ferencvárosé 💚

Ferencvárosi Torna Club (@ftcofficial) által megosztott bejegyzés,

A mérkőzés gyászszünettel kezdődött. A Fradi két halottjára emlékeztek, Debreczeny Istvánra, a klub korábbi elnökére és Faragó Antalra, az FTC legendás jegyértékesítőjére.
A Ferencváros vezetői mindent megtettek, hogy biztosítsák a játékosok számára a meccs hangulatot, a lelátón szurkolók arcképével ellátott kartonfigurák foglaltak helyet, a stadion hangszóróiból pedig szurkolói rigmusok szóltak.

Az első gól a 13. percben született. Haris Attila szerzett labdát a Fradi térfelén, a labda Bódi elé került, aki rövid gondolkodás után a kapuba bombázott 0-1!
10 percen belül egyenlített a Ferencváros. Civic beadása után Boli fejelt a kapufára, a kipattanó labda a kaputól pár méterre teljesen üresen lévő Sigérhez pattant, aki kíméletlenül bombázott a kapuba 1-1!
Hatalmas góllal vette át a vezetést a Ferencváros! Sigér vehette át üresen a labdát a Loki kapujától 30 méterre, tolt rajta párat majd kapura lőtt 2-1! A labda a keresztlécet érintve csapódott Nagy Sándor kapujába. Sigérnek ez a második duplája a bajnokságban, korábban a Fehérvárnak is kettőt lőtt.
A második félidő már kevesebb helyzetet hozott, gólt pedig egyáltalán nem. A gólszerzéshez,a csereként beállt Somália állt ehhez a legközelebb, de a hosszabbításban a kapufát találta el a Fradi brazil légiósa.

Ferencárosi TC – Debreceni VSC 2-1 (2-1)
Játékvezető: Pintér Csaba Helyszín: Budapest, Groupama Aréna
Gólszerzők: Sigér (22.), Sigér (42.) ill. Bódi (13.)

Bajnokság állása

Góllövőlista élmezőnye

Még a mai nap futball programja:
Magyar Kupa elődöntő
18:00 Mezőkövesd – MOL Fehérvár FC (M4 Sport)
20:05 MTK – Honvéd FC (M4 Sport)