Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Vissel Kobe csapatában folytathatja egy újabb ex-Barca játékos – sajtóhír

A japán együttes ismételten egy a katalánoknál korábban szereplő játékost szerződtetne a következő átigazolási időszakban.


Vissel Kobe a Chelsea támadóját, Pedro Rodriguezt szemelte ki csapatának megerősítésére, spanyol sajtóinformációk szerint. A 32 éves szélső kontraktusa nyáron le fog járni az angol együttessel, ennek következtében ingyen távozhat.

A Vissel Kobe olyan egykori Barcelona játékosokat tudhat a keretében, mint Andrés Iniesta, Thomas Vermaelen, Sergi Samper vagy a nem régiben visszavonuló David Villát. A következő tehát Pedro lehet, aki saját elmondása szerint legszívesebben a katalán csapathoz tért volna vissza még néhány évre, de ez minden bizonnyal nem fog összejönni.

A spanyol támadó szerződését a Chelsea nem szeretné meghosszabbítani, ez meglátszik a kapott játékpercein is, így ő maga is belátta, hogy távoznia kell a londoni klubtól.

Pedro 2015 óta erősíti a kékeket, azóta minden versenysorozatot figyelembe véve 201 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 43 gólt és 28 gólpasszt jegyzett.