Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: már kölcsönbe is adnák Dembelét, csak ne kelljen fizetni a fizetését – sajtóhír

A Barcelona a koronavírus-járvány miatt igen nehéz pénzügyi helyzetbe került, és emiatt több játékosától is megválna, akár egy kölcsönszerződéssel is, csak ne kelljen fizetni a játékos fizetését. 

A katalán Mundo Deportivo értesüléseu szerint Ousmané Dembelé a Juventushoz kerülhet a nyáron. A sportlap úgy tudja, hogy a torinói klub nem megvásárolni akarja a francia szélsőt a Barcelonától, hanem csak kölcsönvenni. A katalán együttes azonban így is belemenne az üzletbe, mivel a 21 éves francia szélső a sérülékenysége miatt nem igazán tudott még hosszabb távon játszani a csapatban, és a jelenlegi 2022. június 30-ig érvényes szerződése értelmében évi 12 millió eurót keres így is. A Barca reméli, hogy a Juventus a játékos fizetését is átvállalja, még ha csak részben is. A katalán klub azonban annak is örülne, ha valahogy sikerülne a franciát is bevonni a Pjanic-üzletbe.

Dembelé 2017 óta a Barcelona játékosa, ahol a legutóbbi szezonban az összes meccset figyelembe véve is csupán 9 alkalommal lépett pályára és egyetlen gólt szerzett.

A Barcelona állítólag mindössze 6 játékost akar megtartani, és a nevek között nem szerepel a fiatal francia szélső. A játékost korábban már a PSG-vel is hírbe hozták.