Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL-csapatok akarják a Juventus távozóját – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint a Juventus által eladásra szánt szélső nagy valószínűség szerint Angliába kerülhet, ahonnan legalább három csapat szeretné megszerezni…

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Juventus csapatánál létszámfelettiként számon tartott Federico Bernardeschi játékjogát az Arsenal, a Chelsea és a Manchester United egyaránt meg szeretné szerezni.

A 26 éves szélső három évvel ezelőtt igazolt a Juvéhez a Fiorentinától, azonban Cristiano Ronaldo posztriválisaként jobbára csak epizódszerep jut neki, technikai képességei és robbanékonysága révén pedig mindenképpen több van benne annál, hogy csak peremember legyen. A tavalyi 39 fellépése után a jelenleg szünetelő kiírásban mindössze 24 találkozón jutott szerephez. Klubja az elmúlt hetekben közölte, hogy a következő szezontól nem számít rá, és időről időre egyre több csapatnál merül fel a neve Olaszországon belül és nemzetközi szinten egyaránt.

A 24-szeres olasz válogatott játékos utolsó firenzei szezonjában, a 2017-2018-as idényben 11 bajnoki gólig jutott a Violák színeiben.