Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy a veszteség a Real Madridnál is!

Minden egyes nap újabb és újabb sztárok vagy tehetséges fiatalok neve röppen fel a Real Madriddal kapcsolatban. Ezen játékosok egyike sem lenne olcsó vétel. Kérdés, hogy a jelenlegi időszakban a Real megengedheti-e magának a leigazolásukat.

Paul Pogba, Eduardo Camavinga, Erling Haaland és Kai Havertz. Csak pár név, akiket rendre hírbe hoznak a Reallal. Azonban mindegyik játékos ára igen borsos. A koronavírus-járvány rengeteg bevételtől megfosztotta a topcsapatokat és ez alól a “Királyi Gárda” sem kivétel. A Barcelonánál is erősen kérdéses, hogy Lautaro Martinezt meg tudják-e szerezni, mivel a katalánok is komoly gödörbe kerültek a járvány miatt.

A Marca értesülései szerint a Real több, mint 150 millió eurós bevételtől esett el a pandémia okán. Ebből kifolyólag kétséges, hogy tudnak-e igazolni valakit nyáron. Alternatív megoldásként szolgálhat, hogy játékosokat ajánlanak fel pénz helyett, ahogy azt állítólag Paul Pogba esetében is megtették, vagy az eladásukból befolyt összeget fektetik be új igazolásokba. Mindenesetre kérdéses, hogy a közeljövőben érkezik-e új méregdrága sztár a fővárosba.