Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Váratlan fordulat a MU-klasszis ügyében – sajtóhír

Korábban már beszámoltunk róla, hogy jelenlegi kenyéradója a mostani kölcsön lejárta után is marasztalná a Manchester United szélsőjét, és a jelek szerint erre egyre nagyobb esély mutatkozhat…

A Sky Sports beszámolói szerint az Inter a következő szezonban is igényt tartana Alexis Sánchez szolgálataira, akit tavasszal kölcsönben szerezte meg az aktuális évad második felére a Manchester United gárdájától. A forrás szerint a milánóiak számára komplikált lenne a chilei szélső kivásárlása az Old Traffordról, de újabb idényre szóló kölcsönvétele abszolút járható út lehet.

A 31 éves szélső tavaszra az Inter együtteséhez került kölcsönben, de kizárólag epizódszerep jutott neki, 15 pályára lépése nagy részét csereként, néhány perc erejéig követhette el. A korábbi híresztelések szerint a milánóiak nem igazán marasztalták volna, és mivel a “Vörös Ördögök” sem tartanak rá igényt a továbbiakban, felmerült a Dél-amerikai hazatérése is.

Sánchez annak idején 2006-ban az Udinese hívására szerződött Európába, 2011 és 2014 között pedig a Barcelona játékosa volt. Ezt követően szerződött a szigetországba, ahol az Arsenal együttesénél eltöltött négy esztendőt követően került 2018-ban a Manchester Unitedbe, ám a két év alatt többet volt sérült, mint egészséges, mindössze 32 PL-meccsen jutott szóhoz, nagyban csak részfeladatokat kapva, ezért is döntöttek télen a kölcsönadása mellett.