Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alakul az új szuper Chelsea?

Nem sikerült rosszul Frank Lampard első szezonja a Chelsea kispadján. A bajnokság folytatását a negyedik helyen várhatja a csapat, ha sikerül megtartani ezt a pozíciót, akkor jövőre indulhatnak a Bajnokok Ligájában. A következő szezonra pedig egyértelműen komolyabb céljai vannak a klubnak.

A komolyabb célokhoz, pedig komolyabb játékosok kellenek. A Kékek neki is kezdtek a keret megerősítésének.
Az már korábban biztossá vált, hogy az Ajaxtól érkezik Ziyech, illetve sajtóinformációk szerint Timo Werner is a londoni csapatot választotta, a Liverpoollal szemben.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Lampard szeretne még egy kapust és egy balhátvédet is igazolni. Nos a balhátvéd személyének kiléte eldőlni látszik. Az angol Mirror információ szerint a Leicester City játékosa, Ben Chilwell közölte a Brendan Rodgers-szel, hogy távozni szeretne.
A játékost már korábban is szóba hozták a Chelsea-vel, illetve a Manchester City érdeklődéséről is lehetett hallani, de amióta a manchesteri klubot két szezonra eltiltották a nemzetközi kupáktól, egyértelműen a Chelsea a favorit.

Kapus poszton a Dortmund svájci válogatott hálóőrét, Roman Bürkit emlegették legutóbb a klubbal kapcsolatban.

Ha valóban létre jönnek ezek az üzleteke, akkor a Chelsea szurkolói dörzsölhetik a tenyerüket. Hiszen, ha a klublegenda Lampard csikócsapata kiegészül, néhány klasszissal, akkor akár újra bajnokesélyes is lehet a klub.