Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar továbbra is a Barcában szeretne játszani!

A nemzetközi sportsajtó egyik héten arról számol be, hogy Neymar marad a PSG-ben, a következő héten viszont már a távozásáról cikkeznek. Ezúttal utóbbi van soron.

Igen nehéz kiigazodni Neymar helyzetén. A brazil klasszis többször is említette, hogy szeretne visszatérni korábbi csapatához, a Barcelonához, máskor viszont azt mondja, hogy boldog a francia fővárosban. A Mundo Deportivo értesülései szerint a brazil inkább a távozás felé hajlik és ezen szándékát a koronavírus-járvány időszaka sem írta felül.

A 28 esztendős játékos 2017 nyarán hagyta el a katalán együttest 222 millió euró ellenében, amely a mai napig átigazolási rekordnak számít. Sok sérülése miatt viszont mindössze 80 mérkőzésen tudott pályára lépni a PSG színeiben, amelyeken 69 gólt szerzett és 39 gólpasszt is kiosztott. Szerződése 2022 nyarán jár le, amelyet nem akar meghosszabbítani, ezzel is azt jelezvén, hogy távozni akar.

A tavaly nyári átigazolási szezonban a párizsi klub 200 millió eurót kért klasszisáért, ám a Barcelona sokallta ezt. A hírek szerint jelenleg 150 millió euró körüli összegért hajlandó elengedni Neymart a francia sztárcsapat. Kérdés, hogy a Barcelona valóban meg akarja-e szerezni őt, vagy inkább már Lautaro Martinez az első számú kiszemeltjük. Ezen kívül az is kérdés, hogy a katalánoknak a jelenlegi kényes helyzetben van-e ekkora transzferhez pénzügyi keretük. Az biztos, hogy a Neymar ügy nem fog egyhamar lezáródni.