Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légiósok: a magyar játékos maradna csapatánál a rájátszás végéig

A Panathinaikoszban szereplő magyar válogatott labdarúgó, Nagy Dominik mindenképp maradna a csapatnál a rájátszás végéig.


A 25 éves támadó a Legia Warsawtól kölcsönben szerepel a görög együttesnél, és kontraktusa június 30-al lejár, ennek következtében vissza kellene térnie a lengyel klubhoz, amelyet a görög együttes és ő sem szeretne.

Mivel a koronavírus-járvány miatt nem ér véget a rájátszás a görög élvonalban az említett időpontig, kérdésessé vált Nagy Dominik szereplése a végjátékban. A magyar játékos elmondta, hogy az idény végéig mindenképp maradna a Panathinaikosznál.

“Beszélek a menedzseremmel és a klubbal is, hogy megoldást találjunk a hosszabbításra, de ez az előző együttesemtől is függ. Nem tudom még, mi lesz, de egészen az utolsó meccsig szeretnék maradni, a szeron végéig szeretném segíteni a Panathinaikoszt. Egyelőre nem tudom, mit hoz az új idény. Fontos, hogy a lehető legjobb erőnléti állapotba kerüljek és megmutathassam a Panathinaikosznak, hogy jól döntött, amikor kölcsönvett engem. A célom az, hogy a legutolsó mérkőzésig száz százalékot adjak ki magamból.” – nyilatkozta Dominik a sportdog.gr-nak.