Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Sarri CR-t is megtalálta!

Maurizio Sarri a Napoli ellen elveszített Olasz Kupa-döntőt követően meglepő (?) módon magyarázkodásba kezdett, és még Cristiano Ronaldot is ‘megtalálta’. 

“Dühös és csalódott voltam. Nem is tudtam sok mindent mondani a meccs után a játékosaimnak. Az ilyen pillanatokban talán jobb ha hallgat az ember. Másnap majd úgy is átbeszéljük a történteket.” – Idézi Sarrit a finálé után a RAI.

“Csalódás ez a vereség mindenkinek, a klubnak, a szurkolóknak, a játékosoknak. El kell ismernünk nem vagyunk jó fizikális állapotban, és talán egyéb más tényezők terén sem állunk jól. Máskor ezek a futballisták olyan könnyen megverik az ellenfelüket, bármikor képesek váratlant húzni, most viszont ez is hiányzik. A taktikánkon is változtatnunk kellett, nem is akartunk például nagyon fent letámadni. Sajnos elfogadhatatlan, hogy egymás után két 0:0-át játszunk (2015 októbere óta nem fordult elő hasonló a Juvéval – a szerk.), persze az is igaz, hogy erre a nehézkes időszakra jellemző lehet másnál is az ilyesmi.” – Folytatta Sarri, aki meglepő módon külön megemlített Cristiano Ronaldot is.

“Cristiano sincs jó állapotban. De ez igaz Douglas Costára vagy Paulo Dybalára is. Hiányzik belőle az élesség ahhoz, hogy a tőle megszokott teljesítményt tudja nyújtani!” – Így Sarri.