Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem bajnok a Fradi, de BL-induló

A koronavírus miatt az MLSZ lezárta női labdarúgó bajnokságot. Nem lesznek kiesők és feljuttok és nem avatnak bajnokot sem. Viszont, hogy eldöntsék melyik csapat induljon a Bajnokok Ligájában, az FTC és az MTK bajnoki-döntőt játszik egymással. Ennek a bajnoki-döntőnek a harmadik mérkőzését játszották ma a csapatok.

Rögtön a mérkőzés elején megszerezte a vezetést az MTK. Egy jobb oldali beadás után, egy elrontott fejest követően, Németh elé került a labda, aki kapásból óriási gólt rúgott 0-1! A gól után is az MTK volt a veszélyesebb csapat.
A Ferencvárosnak a 30. percig, már két csere lehetőségét is el kellett használni, sérülés miatt. Ez elégé bekorlátozta Dörnyei Balázs lehetőségeit. A 33. percben egy szöglet után, az előre húzódó Szabó Viktória fejesével egyenlített a Ferencváros 1-1!
Az első félidő második felében, már az FTC dominált, de a gólra az utolsó pillanatig várni kellett. A félidő hosszabbításában, egy szöglet után kabaréba illő góllal fordítót a Fradi. A lábak között flipperező labdát, Kocsán juttatta a kapuba 2-1! 

A második félidőben harc dominált. Mindkét nagy akarással harcolt a győzelemért. Gól nem született, így a Ferencváros vívta ki a BL-indulás jogát.

Ferencvárosi TC – MTK Hungária 2-1 (2-1)
Vezette: Berke Balázs Helyszín: Budapest, Kocsis Sándor Sportközpont
Gólszerzők: Szabó (33.), Kocsán (45+3.) ill., Németh (5.)