Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött jövőjéről a Tottenham lejáró szerződésű klasszisa – HIVATALOS

A Tottenham egyesülete hivatalos oldalán számolt be arról, hogy két rutinos játékosa a június 30-i lejáró szerződése után is a csapatot fogja erősíteni…

A Tottenham együttese a hétfői napon erősítette meg, hogy lejáró szerződésű játékosai közül a hátvéd Jan Vertonghen és a veterán kapus Michel Vorm a 2019-2020-as idény végeztéig biztosan maradni fog a csapatnál, azonban a hosszabb távú jövőjük továbbra is kérdéses, de mindkettejükkel tárgyalásokat folytatnak a további hosszabbításról.

A 33 esztendős belga válogatott védő 2012 óta állt a Spurs alkalmazásában, és több mint 300 tétmérkőzésen viselhette az Észak-londoniak szerelését, a tavaly BL-döntőig menetelő együttesben is alapember volt. Korábbi vezetőszerepe után viszont az aktuális idényben mindössze 19 bajnokin és három BL-mérkőzésen vették számításba. Vertonghen ezt megelőzően hat évet töltött el az Ajax Amszterdamnál, ezen a két bajnokságon kívül máshol nem játszott, az utóbbi hetekben pedig leginkább az olasz AS Roma és Inter csapata érdeklődött a megszerzése iránt.

Eközben a 36 éves holland hálóőr 2014 óta szolgálja hűségesen az együttest cserekapusként, évről évre rendszerint csak néhány mérkőzésen jutott lehetőséghez. Az idei szezonban csupán egyetlen alkalommal védhette csapata kapuját, összességében 48 fellépést számlák az Észak-londoni klub színeiben.