Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kulcsszereplőjével hosszabbított a Dortmund – HIVATALOS

A német bajnokság (Bundesliga) 2019-2020-as kiírását a második helyen záró Borussia Dortmund együttese a szerdai napon fontos szereplője szerződésének újabb egy évvel történő hosszabbítását jelentette be…

A Borussia Dortmund gárdája hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy újabb egy évvel, a 2021-2022-es szezon végéig meghosszabbította sportigazgatója, Michael Zorc szerződését a klubnál.

Az 57 esztendős sportvezető igazi ikonnak számít már a BVB háza táján, hiszen tinédzser korától kezdve a teljes játékos pályafutását is a sárga-feketéknél töltötte. Az egykori középpályás aktív labdarúgóként 1981 és 1998 között 463 mérkőzésen szerepelt a csapat színeiben.

Zorc a visszavonulása óta tölti be az igazgatói posztot, munkásságának köszönhetően a BVB még ha csak átmenetileg is tudja megszorongatni a Németországban egyeduralkodónak számító Bayern München csapatát, elképesztő munkát végez a csapat megerősítése érdekében. Az elmúlt időszakban a teljesség igénye nélkül Pulisic, Brandt, Sancho vagy éppen Haaland megszerzése egyaránt kiváló fogásnak számított tőle.