Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Volt Újpest-játékos az Arsenal célkeresztjében – sajtóhír

A legfrissebb spanyol sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) gyengélkedő Arsenal együttese Spanyolországból nézett ki magának egy tehetséges labdarúgót…

Az Onda Deportivo információi szerint az Arsenal együttese komolyan fontolóra vette a spanyol élvonalbeli (La Liga) szereplő Levante színeiben húzóembernek bizonyuló Enis Bardhi nyári szerződtetését, ugyanakkor a beszámolók szerint legalább egy meg nem nevezett Bundesliga-csapat is szívesen látná.

A 25. születésnapját a napokban ünneplő északmacedón támadó középpályás már a harmadik idényét tölti a valenciai gárda színeiben: a 2017-2018-as, debütáló idényében egészen 9 gólig jutott, és azóta is kirobbanthatatlan alapembernek számít a masszív középcsapatban. Bardhi az idei szezonban 26 bajnoki fellépés alatt négy gólt és három előkészítést regisztrált.

A 27-szeres felnőtt válogatott a Levantét megelőzően, 2014 és 2017 között az Újpest játékosaként 79 mérkőzésen 19 gólt szállított a patinás lila-fehér egyesület szerelésében, tehetségét annak idején már a Szusza Ferenc Stadionban is számtalanszor megcsillogtatta.