Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb edzőcsere a La Ligában – HIVATALOS

A spanyol bajnokság (La Liga) újrakezdése során kifejezetten gyengén teljesítő Valencia vezetősége a hétfői napon megköszönte vezetőedzője eddigi munkáját…

A júniusi újrakezdés óta öt meccséből hármat elveszítő, és a nemzetközi kupahelyekről kicsúszó Valencia gárdája a hétfői napon azonnali hatállyal szerződést bontott vezetőedzőjével, Albert Celadesszel.

A szeptemberben Marcelino menesztése után kinevezett 44 esztendős trénerrel egy darabig jól mentek a “Denevérek”, de az idény tavaszi felében már érezhető volt a visszaesés, a folytatást követően pedig kifejezetten gyengén muzsikáltak. Sőt, a Marca beszámolója szerint Celadesnek nemcsak a gyenge forma miatt kellett távoznia, hanem azért is, mert elveszítette az uralmat az öltöző felett, nemrégiben Maxi Gómez kritizálta csapat-összeállítását, majd Mouctar Diakhaby is éles bírálatot fogalmazott meg vele szemben.

A csapat irányítását ideiglenesen az eddigi segédedző, Voro González veszi át az idény végeztéig, ám a spanyol sajtó szerint a következő szezonra a korábban a Barcelonát irányító Ernesto Valverde és a River Plate sikeredzője, Marcelo Gallardo lehet a legnagyobb esélyes a posztra.