Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ez a csapat mindenkit megelőzhet Szoboszlaiért – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint egyre inkább eldőlni látszik, hogy a számtalan érdeklődő közül melyik csapat lehet a befutó a magyar tehetség megszerzésére…

A Sky Sport Italia értesülései szerint a Napoli együttese készen áll rá, hogy azonnal kifizesse Szoboszlai Dominik 25 millió euró értékben meghatározott eladási árát a Red Bull Salzburg részére, így az olasz forrás úgy véli, hogy a Partenopei lehet a befutó a tehetséges középpályás megszerzésére. Az elmúlt időszakban a teljesség igénye nélkül az AC Milan, a Lazio, a PSG, az Arsenal és a Newcastle United egyaránt érdeklődést mutatott a megszerzése iránt.

A 19 esztendős magyar tehetség a Salzburg elmúlt szezonjában két osztrák bajnoki és egy kupa-találat mellett a BL csoportkörében is eredményes tudott lenni, és az aktuális szezonban fokozatosan egyre több játéklehetőséget követelt magának.

Szoboszali az idei szezonban 25 bajnoki fellépés után 7 gólnál és 13 gólpassz tart a bajnoki idényben, és az idei szezonban két meccse még mindig lesz arra, hogy folytassa elképesztő idényzárását és még több érdeklődő klub figyelmét keltse fel.