Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított fiatal tehetségével a Liverpool!

Hosszútávra magához láncolta egyik fiatal tehetségét a Liverpool. Curtis Jones 2025-ig szóló szerződést írt alá a klubbal.

Curtis Jones a liverpooli akadémia egyik nagy ígéretének számít. A még mindig csak 19 esztendős játékos 9 éves kora óta tartozik a “Vörösök” kötelékébe, ahol szépen végigjárta a korosztályos csapatokat. A Premier Leagueben még decemberben debütálhatott egy Bournemouth ellen 3-0-ra megnyert meccsen. Összességében 9 alkalommal kapott eddig szerepet a Liverpool első csapatában, amelyeken 2 gólt szerzett és 1 gólpasszt osztott ki. Eddigi legemlékezetesebb momentuma az Everton ellen lőtt csodagólja az FA-kupában, ami továbbjutást ért. A fiatal középpályás most egy 2025 nyaráig szóló szerződést írt alá csapatával, amellyel kapcsolatban kifejtette gondolatait:

Már gyerekkorom óta ebben a csapatban játszom. Hatalmas dolog számomra, hogy egy ilyen szerződést aláírhatok a Liverpoollal. Úgy gondolom, hogy a klub körüli környezet és a stáb is nagyon jó, ami engem is nagyon pozitív energiákkal tölt el. Nem volt nehéz döntés, hiszen a világ legjobb csapatáról beszélünk, amit egy elképesztő menedszer irányít. Nagyon büszke vagyok.

Jones eddig két Premier League meccsen kapott szerepet, ám ez a szám a jövőben, nőhet, hiszen a Liverpool már biztosan bajnok, Jürgen Klopp pedig azt mondta, hogy azok a fiatalok meg fogják kapni a lehetőséget a bizonyításra, akik megdolgoztak érte. Minden bizonnyal a 19 esztendős középpályás is ide tartozik. A Liverpool 17:30-tól lép pályára a mai nap folyamán, ahol a kiesés ellen harcoló Aston Villát látják vendégül.