Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet hazájába az AC Milan játékosa – sajtóhír

A szombaton nagyszerű győzelmet arató AC Milan háza tájáról újabb távozóval kapcsolatban merültek fel hírek, Zlatan Ibrahimovic mellett egy másik tapasztalt harcos is elhagyhatja az évad végeztével az együttest…

A minap az argentin bajnokságban (Superliga) érdekelt Independiente gárdájának vezetőedzője, Lucas Pusineri erősítette meg egy rádióinterjúban, hogy a csapat felvette a kapcsolatot az AC Milan argentin középpályásával, a klub egykori saját nevelésű játékosával, Lucas Bigliával a nyári leigazolással kapcsolatban.

A 34 esztendős védekező középpályás szerződése augusztus 31-ig érvényes a Rossonerinél, további hosszabbítása pedig egyáltalán nem valószínű, tekintve, hogy az idei szezonban részben sérülése miatt legfeljebb epizódszereplő csapatában, mindössze nyolc mérkőzésen állt a klub rendelkezésére. Biglia jelenleg a harmadik szezonját tölti az AC Milan soraiban, a tavalyi szezonban 19, tavalyelőtt még 37 mérkőzésen jutott szóhoz.

Az egykori U20-as világbajnok játékos a milánói gárdát megelőzően a Lazio (2013-2017) és az Anderlecht (2006-2013) alkalmazásában szerepelt az öreg kontinensen azóta, hogy 14 évvel ezelőtt elhagyta a patinás argentin egyesületet.

Az Independiente a Superliga elmúlt idényét a 24 csapatos mezőnyben mindössze a 14. helyen zárta, de az egykori világbajnok legenda Jorge Burruchaga visszatérésével komoly javulásban bíznak.