Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékost cserélhet a Manchester United és a Leicester City!-sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United is beszállna a Ben Chilwellért folytatott harcba. A “Vörös Ördögök” egy játékosukat is bevonnák az üzletbe.

Ben Chilwell egyre kaposabb az átigazolási piacon. A 23 esztendős hátvédet számos topklubbal szóba hozták, legtöbbször a Manchester City és a Chelsea nevét lehetett hallani. A hírek szerint az angol válogatott játékos kész lenne elhagyni a “Rókákat”, már csak az a kérdés melyik topcsapat ajánlatát fogadja el.

A legfrissebb sajtóhírek alapján a Manchester United is beszáll a versengésbe. A United nem akarja kifizetni a Leicester által kért 70 millió eurót, ezért egy játékost is bevonnának az üzletbe, Luke Shaw személyében. A “Vörös Ördögöknek” így jóval kisebb összeget kéne fizetniük, mivel a Leicester a hírek szerint nem menne bele a szimpla játékoscserébe. Chilwell piaci értéke ugyanis a mértékadó transfermarkt szerint kicsivel több, mint a kétszerese Shaw értékének.

Chilwell ebben a szezonban összesen 33 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki. Szerződése 2024 nyaráig köti jelenlegi klubjához.