Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött kölcsönzött védője sorsáról az AC Milan – HIVATALOS

A várakozásoknak megfelelően az AC Milan vezetősége a kölcsön után véglegesítette dán válogatott hátvédje játékjogát…

Az olasz bajnokság (Serie A) újraindulása óta a közelmúltban a Juventust és a Laziót is legyőző AC Milan élt opciós jogával a télen kölcsönzött Simon Kjaer véglegesítése ügyében, és a Rossoneri 3.5 millió euró ellenében vásárolta meg végleg a rutinos védőt a Sevillától.

A 31 éves hátvéd szerződése 2022-ig szól a milánói klubnál, marasztalása nem lehetett kérdéses, mivel januári megszerzése óta Alessio Romagnoli megszokott párja lett a védelem tengelyében, összesen 13 alkalommal húzhatta magára a piros-feketék szerelését. Úgy tűnik, hogy mindkét fél kölcsönösen megtalálta a számításait a másikkal, így a remélt további gyümölcsöző együttműködés tovább folytatódhat.

Kjaer már rövid időn belül a második januári kölcsönvett játékos, akit véglegesített a Milan, hiszen korábban korábban a belga Anderlecht-től szerzett Alexis Saelemaekerst is hosszabb távra aláíratták.

A 95-szörös dán válogatott hátvéd pályafutása korábbi szakaszában többek közt a Palermo, a Wolfsburg, az AS Roma, a Lille és a Fenerbahce csapataiban fordult meg.