Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megsérült a Bayern világbajnoka – sajtóhír

A német sajtóinformációt a Bayern München vezetőedzője is megerősítette, mely szerint a bajorok egyik alapembere sérülést szenvedett a vasárnapi tréningen…

A német sajtó értesüléseit nemrég a Bayern München vezetőedzője, Hans-Dieter Flick is megerősítette, vagyis a bajorok francia világbajnok hátvédje, Benjamin Pavard valóban bokasérülést szenvedett:

“Benjamin Pavard valóban megsérült a mai felkészülésen. Egyelőre nincs meg a pontos orvosi diagnózis,nem tudjuk, mennyit kell kihagynia, várjuk az eredményt. Egy beadást próbált meg blokkolni, a lába ekkor a levegőben volt, a mozdulatsor végén azonban rosszul fogott talajt. Reméljük, hogy nem nagy a baj.”

A 24 éves francia hátvéd az idei szezonban összesen 46 tétmérkőzésen lépett pályára, és a német lapok találgatásai szerint előreláthatólag legalább három hétig nem játszhat mostani sérüléséből kifolyólag. Amennyiben igaznak bizonyulnak a híresztelések, akkor Pavard kihagyni kényszerül a Bayern Chelsea elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóját, melyre augusztus 8-án kerül sor.