Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bundesligából erősítene a Liverpool

A Liverpool német mestere, Jürgen Klopp két játékost is kinézet a Schalke csapatából. A gelsenkircheni alakulat pénzügyi problémái miatt, kénytelen eladni néhány kulcsjátékosát. Klopp pedig szereti a jó vételeket. 

Az egyik játékos, a török védő Ozan Kabak. A 20 éves játékos a távozó Dejan Lovrent pótolhatja a Vörösöknél. Annak ellenére, hogy pocsék szezont futott a Schalke, Kabaknak kiváló éve volt.
Az 1-szeres válogatott védő tavaly nyáron érkezett Stuttgartból, 15 millió euróért, ennek most majdnem dupláját éri, de a Schalke 35 millió euró körüli összeget szeretne érte kapni.

A másik játékos Weston McKennie, akit már korábban is szóba hoztak a Liverpoollal. Az amerikai középpályásért is remélhet 20-25 millió eurót a német klub, akinek a fizetési miatt is mindenképpen távozni kell, hiszen nem fér bele a fizetési sapkába, amit a klub vezetői határoztak meg.

A 21 éves középpályásért nagy harc ígérkezik, hiszen szeretné leigazolni a Newcastle, Leicester és a Southampton, míg Németországból a Hertha érdeklődik.