Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bemutatták a Valencia új edzőjét – HIVATALOS

Azok után, hogy az idei szezonban még a Bajnokok Ligájában vett részt a Valencia, a spanyol bajnokság (La Liga) 2019-2020-as kiírását csak a kilencedik pozícióban zárta. Az pedig már korábban eldőlt, hogy Albert Celades menesztése után új trénerrel vág neki a folytatásnak…

A Valencia csapata a hétfői napon hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy a vezetőedzői posztot Javi Gracia veszi át a következő szezontól.

Az 50 esztendős tréner legutóbb az angol élvonalból végül kieső Watfordot irányította 2018. januárjától tavaly szeptemberig, ám azok után, hogy tavaly FA-kupa döntőig vezette a gárdát, a gyenge idényrajtot követően lapátra került. Azt megelőzően a Rubin Kazany trénere volt, hazájában utoljára 2016-ban a Málaga csapatánál tevékenykedett, de a teljesség igénye nélkül az Almería és az Osasuna együtteseit is szolgálta.

A Valencia kispadjával a közelmúltban a teljesség igénye nélkül kifejezetten nagy nevű edzőket is hírbe hoztak, például Mauricio Pochettino vagy Marcelo Gallardo neve is szóba került a “Denevéreknél”, ám végül egy szerényebb szakemberrel kellett beérniük.