Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiatal támadót igazolt a Napoli – HIVATALOS

Arkadiusz Milik még el sem igazolt, péntek délután az Olasz Kupa-győztes Napoli csapata máris bejelentette a lengyel gólfelelős potenciális utódjának érkezését…

 

A Napoli csapata hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy leigazolta a francia élvonalbeli Lille együttesétől a tehetséges csatárt, Victor Osimhent.

A korábbi sajtóértesülések szerint az olasz klub 60 millió euró körüli összeget fizetett a nigériai válogatott csatárért, akit számtalan angol topcsapat is szívesen tudott volna soraiban.

A 21 esztendős támadó tavaly még a belga bajnokságban produkált egy figyelemreméltó, 12 gólos szezont, az idei csonka, francia idényben pedig ugyancsak eljutott 13 találatig, minden sorozatot figyelembe véve pedig 38 meccsen 18 alkalommal volt eredményes. Ipari mennyiségű góltermése révén a legnagyobb klubok figyelmét is magára vonzotta, azonban az elmúlt hetekben már a legtöbb forrás biztosra vette, hogy kizárólag a nápolyiak kegyeiért hagyhatja el a Lille gárdáját.

Osimhen a 2015-ös az U17-es vb-n gólkirályi címmel vezette vb-aranyhoz hazája korosztályos válogatottját, abban az évben pedig az esztendő legjobb fiatal afrikai játékosának is megválasztották.