Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Everton a Real mellőzöttjét igazolná le – sajtóhír

Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid a következő idényben sem számítana fiatal balhátvédjére, aki újfent a kölcsönadás sorsára juthat…

A Sky Sports értesülései szerint az Everton csapata is beállt azon klubok kígyózó sorába, akik meg akarják szerezni Sergio Reguilón játékjogát a Real Madridtól.

A “Kékeknél” a legendás Leighton Baines visszavonulásával lett hiányposzt a balhátvéd helye, ugyanakkor a liverpooliakon kívül több PL-csapat is szívesen látná a tehetséges védőt, valamint állítólag az őt idényt kölcsönben foglalkoztató Sevilla továbbra is marasztalná. Szigetországi források szerint Carlo Ancelotti számára a 23 éves bekk lenne az első számú opció csapatában, akire várhatóan a 2020-2021-es szezonban sem tart igényt a “királyi gárda”, mivel Marcelo és Ferland Mendy is előtte helyezkedik el Zidane hierarchiájában.

Reguilón a Real Madrid saját neveléseként a 2018-2019-es szezonban mutatkozott be a spanyol élvonalba, miután azt megelőzően sorozatosan kisebb csapatoknak adták kölcsön, azonban mindössze 14 bajnokin jutott szóhoz, így az elmúlt idényt már a Sevilla alkalmazásában töltötte. Az andalúziai gárda soraiban hamar kulcsemberré vált, a spanyol bajnokság (La Liga) mostani kiírását a BL-indulást érő, negyedik helyen záró csapatban 31 bajnokin számoltak vele. Nem meglepő tehát, hogy a Sevilla a következő szezonban is igényt tartana a szolgálataira is, ahogy az Evertonnál is szükségét látják érkezésének.