Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet korábbi csapatához a Spurs mellőzöttje – sajtóhír

Az aktuális nemzetközi médiaértesülések szerint a Championship osztályozóján feljutó Fulham csapata a soron következő, élvonalbeli idényben kölcsönben ismét foglalkoztatná korábbi játékosát…

Az ESPN értesülései szerint a Tottenham soraiban kevés lehetőséghez jutó Ryan Sessegnon játékjogát több csapat is szívesen kikölcsönözné a következő idényben, mind közül talán a fiatal balhátvéd korábbi klubja, a Fulham lehet a legnagyobb esélyes.

A 20 éves korosztályos válogatott bekk egy évvel ezelőtt igazolt a Tottenhambe Fulhamtől 25 millió font ellenében. Sessegnon három év alatt 106 bajnokin és összesen 120 tétmeccsen viselhette a csapat szerelését, első két évét még a másodosztályban, a legutolsót viszont a PL-ben töltötte. Ugyanakkor a 2019-2020-as évad nagy részében a Spurs-ben kevésbé találta meg számításait, és csupán hat bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget, és a kiszivárgott hírek szerint a londoni gárda nyitott lenne a kölcsönadására.

Sessegnont ugyanakkor korábbi klubja mellett több, meg nem nevezett kisebb csapat is szívesen kölcsönvenné az előttünk álló idényre.