Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: hamarosan bejelentés a várva várt szélsőről!

Izgalmas napok elé néznek az Arsenal szurkolói. A korábbi fogadkozásokkal ellentétben több távozó, és számos érkező is szóba kerül, ha a klubot említik a transzferpiaci hírekben. Állítólag a brazil Willian még a héten megállapodhat mindenben az „Ágyúsokkal”.

Állítólag Mikel Arteta már most, több olyan játékostól is megszabadulna, akik bár távolról sem ügyetlenek, de mégsem felelnek meg az általa felállított követelményeknek. A Sky Sports szerint a spanyol menedzser nem tart igényt Mattéo Guendouzi és Ainsley Maitland-Niles szolgálataira a továbbiakban. Sőt, ha minden igaz, Lucas Torreira is visszatérhet Olaszországba, lévén bejelentkezett érte az AS Roma. És szintén a Serie A-t emlegetik Alexandre Lacazette-tel kapcsolatban, aki a Juventus-nál köthet ki.

Az érkezési oldalon egyelőre „csak” az Atlético Madridos Thomas Partey-ról hallani, illetve Willianról. A brazil szélső már korábban elbúcsúzott mindenkitől a Chelsea-nél, és szinte biztosra vehetően a szomszédvárba költözik. A 32 esztendős játékos várhatóan még ma vagy holnap aláírja kétéves szerződését az Arsenallal.