Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal megegyezett Aubameyanggal és jön egy új védő is

Nagy lendülettel vetette bele magát a csapat megerősítésébe az Arsenal, amelynél lehetett is sejteni, hogy nagy lesz a játékosmozgás. A legnagyobb sztárjuk marad és az új védő érkezése is hamarosan hivatalos lehet.

Willian szerződtetése után sem áll le az Arsenal. A Telegraph értesülései szerint pont kerülhet Aubameyang ügyére és a gaboni játékos új szerződést ír alá a klubbal. Az angol lap úgy tudja, hogy a támadó egy három éves kontraktust köt majd az Ágyúsokkal és heti 250 000 fontot kereshet majd. A 31 éves futballista szerződése jövő nyáron jár le, így mindenképpen lépni kellett – Mikel Arteta is mindenáron meg akarta tartani.

A híradások másik főszereplője Gabriel Magalhaes, aki szintén Loondonban köthet ki. A Lille 22 éves védője több klubbal is tárgyal: az Everton mellett a Napoli is erős kérő, utóbbi ráadásul úgy hiszi, hogy ők a legfőbb esélyesek a játékos szerződtetésére. Gabriel 30 millió euróért válthat majd klubot és nehezíti az Arsenal dolgát, hogy az eddigi tárgyalások során közreműködő Raul Sanllehi már nem áll a klub alkalmazásában. Mostantól Arteta és a sportigazgató, Edu irányítják az átigazolások menetét, akik már hónapok óta szoros kapcsolatban vizsgálják a lehetőségeket a keret átalakítása kapcsán. Magalhaes lehet az egyik új építőelem az újjáépülő Arsenalban.