Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus kegyvesztett védőjével erősítene a Wolverhampton

A Zebrák perememberére csapna le az elmúlt idényben kiválóan teljesítő angol gárda, ugyanis mindenképpen középhátvédet szeretnének igazolni.


Wolverhampton Wanderers középhátvédet szeretne igazolni a következő átigazolási időszakban, és a Farkasok a Juventus nélkülözött játékosát, Daniele Ruganit szemelték ki angol sajtóinformációk szerint.

A 25 éves védő sorsa Maurizio Sarri érkeztével teljesen megpecsételődött és csak percek jutottak neki az egész idényt tekintve. Összesen 14 találkozón kapott lehetőséget, amelyeken 1047 minutumot tölthetett a pályán.

A Wolves vezetőedzője, Nuno Espírito Santo középhátvédet szeretne igazolni, és ő többet lát Ruganiban, mint peremember. Ennek következtében kérte a klub vezetőségét, hogy vegyék fel a kapcsolatot a Juventus illetékeseivel és próbálják őt megszerezni. Azért is lenne szüksége a portugál mesternek még egy középhátvédre, mert a három belsővédős felállást preferálja, azonban mindössze öt bevethető játékosa van erre a posztra, abból pedig egyel nem elégedett.

Daniele Rugani értékét jelenleg 12 millió euróra taksálja a mértékadó német transfermarkt.de.