Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: leváltották az egyik favorit edzőjét – HIVATALOS

A szerdai váratlan vereség után csütörtök délelőtt máris fontos bejelentést tett a magyar másodosztályban (Merkantil Bank Liga) várakozáson aluli rajtot bemutató Vasas csapata…

 

A Vasas csapata a csütörtöki napon hivatalos oldalán jelentette be, hogy felmentette eddigi pozíciójából Bene Ferenc vezetőedzőt. A tréneri feladatokat átmenetileg a másodedző, Tóth András veszi át, aki ideiglenesen megbízott vezetőedzőként fogja irányítani a csapatot.

Az angyalföldiek a feljutás egyik legnagyobb várományosai voltak, ehhez képest az első hat mérkőzés alatt csupán kilenc pontot szereztek, és csak a tizedik helyet foglalják el. Az új szezonban a Vasas mindössze két meccset tudott megnyerni három döntetlen mellett, évadbeli első veresége pedig a szerdai, Budaörs elleni 3-0-s fiaskó volt. Ugyan nem nagy a lemaradásuk, mindössze négy pont a listavezető mögött, a klub vezetése mégis az azonnali váltás mellett döntött.

Az U18-as válogatott egykori szövetségi edzője, az ifjabbik Bene a 2020-as naptári esztendő elejétől irányította a Vasast.