Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért Európába a West Ham egykori csatára – HIVATALOS

A szebb napokat is megélt rutinos támadó három év után visszatér az öreg kontinensre, miután a hétvégén hivatalosan is leszerződött új csapatához…

A török bajnokság (Süper Lig) elmúlt kiírásában csupán a hetedik helyen végző Fenerbahce csapata nemrégiben jelentette be az 54-szeres ecuadori válogatott csatár, Enner Valencia szerződtetését.

A 30 esztendős szélső 2014 és 2017 között a West Ham United és utolsó évében a “Kalapácsosoktól” kölcsönben az Everton együttesét erősítette a PL-ben, ám 54 mérkőzés alatt csupán nyolc gólt szerzett, mellyel meg sem tudta közelíteni a korábbi, 18 gólos szezonját, melyet a mexikói Pachuca együttesében repesztett. Az angol kalandot követően Valencia visszatért Mexikóba, három idényt húzott le a Tigres csapatában, ám amíg az első évében 15 gólig jutott, addig az azt követő kettőben együttesen csak 6-szor volt eredményes.

A 19-szeres török bajnok együttes részben Valencia leigazolásától várhatja, hogy a következő idényben újra versenyre kelhessenek a 2014 óta hőn áhított bajnoki címért, vagy legalább a nemzetközi kupaszereplést érő helyekért.