Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: Második bajnokiját is megnyerte a Puskás Akadémia!

Az NB I második fordulójából két mérkőzés is elmaradt, ezek közül az egyiket, a Kisvárda és a Puksás Akadémia összecsapását a mai nap pótolták. A találkozón hiába kezdtek aktívabban a hazaiak, végül nagyon sima győzelmet arattak Hornyák Zsolt fiai.

Az első 20 percben aktívabban futballozott a Kisvárda, de nem tudták értékesíteni a helyzeteiket. Ezt követően a vendégek is egyre bátrabban léptek fel, aminek meg is lett az eredménye. A 29. minutumban Baranyai szabálytalankodott a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig a büntetőpontra mutatott. A megítélt tizenegyest Plsek higgadtan értékesítette, 0-1! A kapott gólt követően a hazaiak próbálták ismét magukhoz ragadni a kezdeményezést, de a félidőig nem sikerült egyenlíteniük.

A második játékrészben is próbálta növelni a nyomást a Kisvárda, ami által a 62. percben majdnem össze is jött az egyenlítés, de Viana kísérlete a keresztlécen csattant. A Puskás a második félidőben inkább már a kontrákra épített, amiből egyet sikerült is kihasználni. A 72. minutumban Komáromi jutott be a tizenhatoson belülre és elpasszolta a kapus mellett a labdát, 0-2! A 88. percben minden kérdést lezártak a vendégek. Egy szögletet követő kavarodás után Nagy Zsolt bombázott a felső sarokba, 0-3! Így tehát két forduló után két győzelmének köszönhetően a tabella élére ugrottak Hornyák Zsolt tanítványai.

Kisvárda – Puskás Akadémia 0-3 (0-1)
Helyszín:
Várkerti Stadion Vezette: Bogár Gergő
Gólszerzők:
 –ill. Plsek (30. büntető), Komáromi (72.), Nagy (88.)

A bajnokság aktuális állása: