Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kölcsönadta tehetséges védőjét a Chelsea! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea gárdája 1 évre kölcsönadta védőjét, Ethan Ampadut a Sheffield Unitednek.

A Sheffield United a 2020/21-es szezonra kölcsönvette Ethan Ampadut a Chelsea együttesétől. A 19 esztendős hátvéd 2017 óta tagja a londoni gárda keretének, ahol eddig igen kevés szerephez jutott, mindössze 12 találkozón léphetett pályára. Az előző idényt kölcsönben töltötte az RB Leipzig alakulatánál, de ott is csak elvétve jutott szóhoz, többek között sérüléseknek is köszönhetően. A walesi tehetség helyzetével kapcsolatban nemrégiben megszólalt a szövetségi kapitány, Ryan Giggs is, aki elmondta, hogy a válogatott és a játékos karrierjének a szempontjából is jobb lenne, ha olyan csapathoz kerülne, ahol több lehetőséghez jut. Ezt a lehetőséget a Sheffield Unitedben minden bizonnyal meg fogja kapni, ahol a “Pengék” edzője, Chris Wilder szót ejtett Ampadu kölcsönvételéről:

Szeretném megköszönni Frank Lampardnak és a Chelseanek, hogy lehetővé tette ezt a transzfert. Jó kapcsolatunk van a klubbal, és ők tudják rólunk, hogy gondját fogjuk viselni a játékosuknak. Ez egy fontos szezon Ethan számára, aki nagy kvalitásokkal rendelkezik. Úgy vélem mindkét félnek hasznos lesz a közös munka.