Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Nincs egyezség a City-vel, marad a kivárás! – Sajtóhír

Mint arról mi is beszámoltunk, a katalánok a hírek szerint szeretnék hazacsábítani a Manchester City együttesétől saját nevelésű játékosukat, Eric Garciát. A Barca terve azonban nagyon úgy fest, idén kudarcba fullad. 

A 19 esztendős játékos hiába hajlana a visszatérésre a Camp Nouba, a két klub nem tud egyezségre jutni. A fő problémát az angol és spanyol sportsajtó szerint is a Man. City által kért átigazolási díj jelenti.

Barca 10 millió eurót (+ bónuszok) azonnal kifizetett volna a trasnfermarkt.de adatai szerint 16 millióra taksált Eric Garciáért, a City azonban utóbbi közel dupláját, 30 millió eurót szeretne kapni az ígéretes jövő előtt álló hátvédért.

A spanyol Marca szerint a Barca jelen gazdasági helyzetben egyáltalán nem készül túlköltekezni, és inkább várna egy évet Garciára, akinek szerződése 2021 nyarán érvényét veszíti Manchesterben.

A transzfert nehezíti, hogy Pep Guardiola menedzser nem szívesen mondana le a középhátvédről, aki egyre több játéklehetőséget is kap a City-ben. A manchesteriek bíznak benne, ha Eric Garcia velük marad még egy évre, ez idő alatt sikerül meggyőzni a hosszabbításról a Barca-nevelésű játékost.

A Marca szerint a tárgyalások megrekedni látszanak, Eric Garcia pedig egy évig még biztosan a Man. City játékosa marad.